SeeTrue Maastricht organiseert mindfulness introductie workshops, inloopbijeenkomsten en een 8 wekentraining. 
De introductieworkshops zijn gratis. De 8 wekentraining kost 300 euro.

De training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur. Aan de hand van diverse werkvormen oefen en onderzoek je jouw mogelijkheden om bewuster in het dagelijks leven te staan. Je wordt ook uitgenodigd om thuiis te oefenen. Hiervor krijg je begeleide meditaties en een werkboek. Het huiswerk is eigenlijk het meest belangrijke onderdeel van de training. Je leert een vaardigheid aan. Bewust en met aandacht leven vraagt simpelweg om dagelijkse oefening. Je kunt het vergelijken met piano spelen. Dat leer je ook niet alleen tijdens de lessen. Juist door dagelijks oefenen ontwikkel en verfijn je die vaardigheid.

Meer informatie over de 8 wekentraining en de data van de workshops kun je hier vinden.

Inloopbijeenkomsten mindfulness

In Maastricht is er wekelijks op dinsdagavond en donderdagavond een meditatiegroep met een open karakter. Tijd: 21.00-22.00 uur.
Een keer per maand is er ook op zondagmorgen mogelijkheid tot mediteren van 10.00 tot 11.00 uur.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen met en zonder meditatie-ervaring. In deze bijeenkomsten zullen er stilte-meditaties en geleide medities aangeboden worden. Daarnaaast is er enige uitleg over de principes van mindfulness en is er ruimte voor vragen.
De kosten voor de inloopbijeenkomsten mindfulness zijn 15 euro per maand of 100 euro per jaar. Voor studenten en medewerkers van de Universiteit Maastricht zijn er speciale prijzen.